Naast de mogelijkheid om een exclusieve ets te laten maken, kan ook een aquarel, olieverf, acryl, pastel of pentekening naar uw wens vervaardigd worden. Dit noemen wij kunst in opdracht.  Van iedere foto kunnen we een treffend schilderij maken. 

Een ets is ideaal voor bedrijven en instellingen. Het is een manier om een exclusief kunstwerk aan te bieden in een beperkte oplage. Geschikt als relatie-geschenk of bij bijzondere gelegenheden (bv. 10-jarig bestaan van het bedrijf.) Meestal wordt gekozen voor een ets van het pand, maar het kan natuurlijk ook van het interieur, of wat ook maar representatief is voor uw bedrijf of gemeente. 

Wanneer het gaat om een enkel kunstwerk, dan kan beter gekozen worden voor een aquarel, olieverf, pastel, potlood of pentekening. Dat kan ook een portret betreffen, of uw boot, of huisdier of wat ook maar dierbaar of representatief voor u is.

Een schilderij kan gemaakt worden naar aanleiding van een door u gekozen foto. Ook biedt het Atelier de mogelijkheid voor het maken van muurschilderingen en muurdecoraties; dat kan zowel voor binnen- als buitenmuren. Zowel de afmeting als het onderwerp kunt u dus zelf bepalen, zodat u uiteindelijk een kunstwerk krijgt geheel naar uw wens. Ook in de stijl van uw voorkeur: van klassiek en realistisch tot modern en abstract.

Wat kost kunst in opdracht ?

De prijs kan bepaald worden, wanneer de voorstelling en de afmetingen bekend zijn. De prijs wordt van te voren vastgesteld op basis van de te verwachte werkuren. De aankoop gaat door wanneer de opdrachtgever voor 100% tevreden is.

Hier kunt u voorbeelden zien